Ingredientes de la cocina asiatica

Algunos de los ingredientes esenciales para conseguir los sabores auténticos de la cocina asiática pueden ser difíciles de encontrar. No obstante, las tiendas especializadas se van extendiendo progresivamente, lo que nos permite adquirirlos…
monkfish

E duhani

Në kuadër të këtij përcaktimi janë një grup lloje detare që i përkasin të njëjtës familje. Më e shpeshtë e tyre janë specie të monkfish përbashkët, e kuqe dhe amerikane. Ajo është e njohur edhe si zhabë, frogfish, bretkocë marinës ose...
cermeza

Birrë dhe nga aplikimet e tij në jetën

Birra është një pije mbretëreshat, pra, nëse ne e marrim atë të bukur të ftohtë apo nga mënyra e pintë ose si ju pëlqen për të secilit. Ajo ka të panumërta pronat e dobishme për shëndetin, me kusht që të konsumimin e tyre është mesatare...
kuzhina druri

Kuzhine e tradicionale dru-djegia

Në sobë druri është një nga mënyrat më të vjetra dhe më ekonomike kohë për të marrë në frontin e furrës. Shtëpi shije Thirrja e vjetër "kuzhina pjatë" është popullor në mesin e ekonomive familjare në fillim të shekullit të NJËZETË, faleminderit...
bar1

Çfarë është një Bar?

Fjala pub vjen nga "Pengesë", që ishte vendi që ka ekzistuar në bare amerikanët për të pushuar në krahët dhe që u bë në emër të të gjithë punës zonë dhe pastaj në të gjithë vendin. Këtu unë do të ju tregojnë të ndryshme...
oktapod

Si për të përgatitur oktapod

Pas shpenzimeve të krishtlindjeve dhe vitit të ri është koha për të filluar të shpenzojnë pak kohë në kuzhinë jonë pak e më shumë çdo ditë sot, pra, unë të sjellë këto të dhëna për të mësuar se si të përgatisin oktapod. Konsumi i oktapod është duke u bërë më shumë dhe...