Të hyra

Bukë të bardhë e bimëve
Bukë e bimëve në vazo
Bukë, mish derri rinds
Bukë të bardhë raisin
E tërë gruri bagels për mëngjes
Bukë me kokrra gruri
Bukë e arra dhe banane
Ëmbëlsirën e datave
Tortë me fruta me një bazë të të thërrime