Tortë kokosit me pjeshkë
Torta mousse de dulce de qumësht dietik
Tortë banane me mango akullore dhe marucuya
Tortë, Capri çokollatë ganache dhe të kuqe manaferrat
tortë marian
qumështor dhe mollë
Tortë Prag të krishtlindjeve
Tortë me mbushje në të ftohtë limon dhe mjaltë