Brazo de gitano con helado
helado de hinojo
helado de mote con huesillo
helado de pigna
helado de pistacho relleno
helado de cafe y vainilla
akullore kivi
,

Receta e akullore kivi

  Nuk ka Asnjë dyshim që akullore është një tundim të madh për të muajve të nxehtë, si për shembull verës, kur kemi nevojë për një meze të lehtë, që na ndihmon për të qetësohem, dhe për të zbutur ngrohjes se ne mund të ndihemi. ...