Turqia e gjirit të mbushur
Pule në salcë badiava
Tenderloins me pjeshkë
Lepuri bimëve
Carpaccio e mishit të viçit dhe kërpudha
Me xham ham
Salcice frankfurt
Derri brinjë a la diabla me skuqura frengjisht
Medallions e qengjit